Berm kussen en mijn eerste kakkerlak
Blijf op de hoogte en volg Bart en Yana
05 November 2015 | Thailand, Kanchanaburi
We overnachten op drijvende hutjes aan de rivierkwai. De mensen hier zijn zo aardig en de sfeer is top, wat ervoor zorgt dat de keiharde bedden en de hitte niet zo erg is. Maar dan... In de badkamer, op de toilettafel... Een kakkerlak!! 'Oke' het in Thailand, ik weet het. Maar ik moest toch even wennen aan mijn eerste ervaring. Vooral omdat de kakkerlak bewoog over de wastafel... Hij zal toch niet? De kakkerlak maakt een mooi bochtje voorbij de tandenborstel van Bart en ja hoooor daar gaat ie dan... Een kakkerlak loopt over mijn tandenborstel.
Onze tocht naar de watervallen ging niet helemaal zoals gepland. Onderweg hebben we met onze gehuurde scooter, waar we 10km in de hitte voor hebben gelopen, de berm eventjes gekust. Met een paar schrammen en een fles desinfecterend spul hebben we toch maar besloten om de scooter terug te brengen. Als alternatief die dag zijn we tijgers gaan knuffelen.
05 November 2015 - 10:25
Oma:
Een kakkerlak is vast een HEEL NUTTIG beestje. En in Griekenland ga je met de scooter ook altijd onderuit.
Maar ik neem aan dat alles weer goed is afgelopen. Kus Oma -
05 November 2015 - 12:01
Niek Meijer:
jullie maken toch best wel veel mee,zoals kakkerlakken en dergelijke.
xxx